user_mobilelogo

iFLOAT Arancha 740x400

Arancha gebruikt haar armondersteuningen dagelijks. Daarom leek het ons leuk haar te vragen of ze haar ervaringen wilde delen. Dat wilde ze uiteraard en hieronder lees je wat zij van de iFLOAT Powered Assist vindt.

Hi Arancha, waarom heb je voor deze armondersteuningen gekozen?
“In eerste instantie heb ik voor deze armondersteuningen gekozen omdat ze heel licht en compact zijn, hierdoor kan ik ze makkelijk verplaatsen van mijn rolstoel naar mijn bed en andersom.”

Waar gebruik je de armondersteuningen het meeste voor?
Ik gebruik de twee Powered Assists inmiddels bijna een jaar en ik merk dat de armondersteuningen eigenlijk overal voor te gebruiken zijn. Maar voor mij zijn de grootste voordelen dat ik hoog kan reiken, waardoor ik zelf boodschappen kan doen en dat mijn schouder altijd voldoende ondersteund wordt, waardoor die minder snel uit de kom gaat. Verder zijn ze erg handig als ik mijn telefoon gebruik en als ik danspasjes moet doen tijdens het zingen in mijn koor.

Zou je anderen de armondersteuning aanraden?
Ja, dat zou ik zeker!

Waarom?
Het is een fijn product, dat goed werkt. Daarbij is de service die jullie verlenen erg plezierig, het meedenken in oplossingen bijvoorbeeld*.

Zou je iets willen toevoegen/verbeteren aan de armondersteuning?
Persoonlijk zou ik graag een grotere reikwijdte willen hebben, omdat ik meer rompbalans heb en daardoor verder zou kunnen reiken. Maar ik heb gezien dat de nieuwe iFLOAT meer bereik en minder losse kabeltjes heeft, dus dat is mooi!”

Arancha, 25

*Vanwege Arancha’s persoonlijke voorkeur, heeft zij een speciale opstelling van de armkuipjes.

Wij maken op deze website geen gebruik van eigen cookies. Tijdens je bezoek worden er wel cookies door derden geplaatst. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en ons helpt bij het verbeteren van de website en gebruikservaring.
Ok